Billige mobilcovers

By:

Lux-Case.dk er en af Danmarks største online forhandlere inden for mobilcovers. Du finder et stort udvalg af covers til både iPhone, Huawei, Samsung og til tablets. Lux-Case.dk har mere end 50000 covers, etuier og øvrigt tilbehør til mobiltelefoner og tablets. Firmaet tilbyder gratis levering og altid lave priser. Et mobilcover er en god investering hvis du vil mindske risikoen for at din mobiltelefon tager skade hvis den f.eks. bliver tabt. Et minimerer også mængden af små ridser og synligt slid, som nemt kommer hvis en telefon bruges meget hver eneste dag.

Hos Lux-Case.dk er der adskillige muligheder for at finde et cover der matcher din personlige smag. De fleste covers er fremstillet i enten silikone, plastik, læder eller TPU plast. Sidstnævnte er en slags blanding mellem plastik og silikone. Et TPU cover er fleksibelt og nemt at sætte på telefonen, samtidig med at det er støddæmpende ved f.eks. tab af telefonen. Nogle covers har tekstur på bagsiden, således at de ligger godt i hånden og risikoen for at de glider ud af hænderne på dig er ikke så høj som hvis du blot holder ved den glatte telefon uden cover.

Er du til funktionalitet finder du covers der udover at beskytte telefonen tjener endnu et formål. Du kan f.eks. vælge et cover med plads til et dankort. Eller hvad med et cover med indbygget holder, som du kan folde ud og sætte telefonen på højkant og se en film?

Hos Lux-Case.dk kan du både finde covers i neutrale farver og enkelt design, samt covers der har både farver og mønstre. De forskellige covers kan variere alt efter hvilken model din telefon er.

Vil du have et cover af høj kvalitet til en lav pris, dag-til-dag levering og 100 % tilfredshedsgaranti? Så bør du tage et kig på Lux-Case.dk, og find dit nye mobilcover.

Posted in: mobil covers