eBoligadvokat – lidt om priserne på køberrådgivning

By:

Er det dyrt at få køberrådgivning, og er det overhovedet pengene værd? Vi har talt med eboligadvokat.dk, der fortæller lidt om, hvad du får for pengene – så må du selv vurdere, om det er det værd.

Det er en stor beslutning at købe en bolig, og det er sandsynligvis den største udgift, du kommer til at have i løbet af dit liv. Derfor er der også al mulig grund til at passe på dine penge og sikre dig, at du ikke køber katten i sækken.

Det gør du bedst med hjælp fra en boligadvokat. Her kan du nemlig få uvildig køberrådgivning – og med uvildig mener vi, at du kan få rådgivning fra en person, der ikke er involveret i sagen; en person hvis eneste opgave er at sikre dig en tryg bolighandel.

Hvad hjælper en boligadvokat med?

Der er flere forskellige ting, du får hjælp til, når du alliere dig med en boligadvokat, der tilbyder køberrådgivning. Først og fremmest får du en professionel til at kigge på alle sagens dokumenter, så du sikrer dig, at der ikke er fejl og mangler eller ting, der står i vejen for dine drømme. Derudover kigger I sammen på tilstandsrapporten, el-installationsrapporten, energimærket og købsaftalen, så I dækker eventuelle huller og finder ud af, om der er grund til at kræve nedslag i prisen.

Har du ikke fundet en advokat, inden du finder dit drømmehjem, og er du nødt til at underskrive en købsaftale med det samme, så skal du altid – ALTID – huske at tilføje et advokatforbehold i kontrakten, inden du underskriver. Det er nemlig din mulighed for at gå til en advokat og få aflyst handlen i tilfælde af, at du enten fortryder eller advokaten finder graverende fejl.

Prisen for køberrådgivning starter cirka ved 5.000 kroner, og spørger du os, er det alle pengene værd at vide, at du kommer trygt i hus.

Posted in: eboligadvokat