Et Samsung Galaxy S9 Cover kan spare dig for dye reparationsregninger

By:

Blandt de seneste skud på stammen i Samsungs berømte serier af Galaxy smartphones finder vi Samsung Galaxy S9. Denne super lækre, ekstremt funktionelle, og elegant designede mobiltelefon er blandt de mest populære og bedst sælgende smartphones verden over. Og det er ikke uden grund. Samsung er kendt for at fremstille smartphones i top kvalitet, såvel når det handler om funktionalitet, ydeevne og bruger venlighed, som når det kommer til smukt og strømlinet design. Det ved du, hvis du er blandt de glade indehavere af en Samsung Galaxy S9.

Et fald fra lav højde kan ødelægge din Samsung Galaxy S9

Og som jer af en Samsung Galaxy S9 har du sikkert også fra tid til anden overvejet, hvad der vil ske, hvis du i et øjebliks uopmærksomhed og uforsigtighed skule komme for skade at tabe den smukke og dyre telefon ned på et hård underlag. Måske har du tænkt på, om du skulle købe et Samsung Galaxy S9 cover, men afvist tanken med begrundelsen, at mobil covers er klodsede og grimme – og din Samsung Galaxy S9 er alt for elegant og raffineret til at skulle lade sig skæmme af et mobil cover.

Men tænk på, hvor dyr regningen for reparation af Samsung Galaxy S9 er, holdt op imod de få hundrede kroner, du skal punge ud til et mobil cover. Et knust frontglas kan ødelægge det følsomme touch display, som udgør hovednerven i din Samsung Galaxy S9. Og er du rigtig uheldig, er der anden sart teknologi, som lider skade, for eksempel kameraet eller mikrofonen.

Køb dit Samsung Galaxy S9 cover online, og få adgang til et stort udvalg

Og du behøver faktisk ikke bekymre dig om, hvorvidt din elskede Samsung Galaxy S9 bliver grim og klodset at se på. Nu om stunder fås mobil covers i så mange flotte og individuelle varianter, at du sagtens vil kunne finde mindst et, der passer til din smag. Alle mobil covers, du finder i den online shop på lux-case.dk, er tilpasset til nøjagtig det mærke smartphone – f.eks. Apple iPhone, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG eller Motorola – og den model inden for mærket, de skal beklæde. Og inden for hver enkelt model findes en bred selektion af mobil covers og etuier i forskellige designs, mønstre og farver, med eller uden print eller indlagt bling. Du kan evt. vælge at supplere dit Samsung Galaxy S9 cover med billig beskyttelsesfilm, for optimal beskyttelse af displayet.

Se hele udvalget af mobil covers på lux-case.dk