Få lavet et stenslag af et autoværksted

By:

De fleste bilister oplever desværre på et eller andet tidspunkt at de får et stenslag på deres forrude. Det er noget af det mest frustrerende, især fordi det næsten er umuligt at undgå. Selv for en god og erfaren bilist. Det er omtrent lige så frusterende som at komme ud lettere forsinket en vinter morgen til en bil, der er fuld af sne og du så skal bruge den næste halve til hele time på at fjerne sne og frost, inden du kan komme afsted. Eller til et fladt hjul.

Det magiske tape

Når og ikke hvis du oplever et stenslag er det en god ide at sætte et stykke tape over stenslaget. Tapen mindsker muligheden for at nedslaget arbejder videre og gør det umuligt at reparerer revnen og det bliver nødvendigt at udskifte hele ruden. Det er derfor en god ide altid at have en rulle i bilen til når uheldet sker.

Du kan f.eks. få repareret eller udskiftet ruden af et autoværksted i Århus.

Hvordan repareres en rude

Det er både nemmere og billigere at få repareret en bilrude end at få den udskiftet. Det tager omkring 20 min at få repareret en revne. For at en revne i ruden kan laves kræves det at nedslaget er mindre end en 2 kr. Til at starte med er det et krav at bilen står i læ for regn, dernæst starter mekanikeren med at rense ruden.

Det er for at sikre at limen binder bedre. Ved hjælp af et vacuum værktøj sikres det at selv den allermindste revne får sin del af limen. Efterfølgende tørres limen ved hjælp af UV som også fjerne overskydende lim. Efter at ruden er lavet, er den så god som ny og lige så sikker som før nedslaget. Husk at undersøge om din bilforsikring dækker nedslaget.

Posted in: autoværksted