Få malet dit murstenshus

By:

Er du ejer af et murstenshus, skal du regne med, at på et eller andet tidspunkt skal huset gennemgåes af en murer og efterfølgende males for forsat at se pænt ud. Du kan vælge at få et firma til at stå for hele renoveringen eller du kan vælge at starte med at få en murer til at renovere huset og så efterfølgende finde en maler til at male huset. Der kan være fordele og ulemper ved begge metoder. 

Start derfor med at få nogle tilbud fra flere firmaer og se hvilken løsning, der passer bedst i din situation og til dit hus. Du kan f.eks. høre en maler i Brøndby, om de kan både male og mure husets facade op. 

Inden du vælger et firma, kan det være en god ide lige at høre hvad andre tidligere kunder har haft af oplevelser. Du kan enten bede om et par referencer direkte hos firmaet eller også kan du undersøge, hvad der står skrevet på Trustpilot eller en lignende sammenligningsside.

Start med at få sandblæst dit hus

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning er det vigtigt at starte med at få dit hus sandblæst. En sandblæsning starter med at fjerne hvad der må være af gammel pus og skidt der har samlet sig i murene. Det gør det nemmere for mureren at se, hvad der skal laves og det endelige resultat vil ikke alene blive pænere, men også holde meget længere end hvis han ikke havde startet med at sandblæse og renoveret direkte. Det vil også gøre malerens arbejde nemmere og slutresultatet pænere.

Husk at huset skal have god tid til at tørre inden mureren og maleren går i gang, da der ellers er risiko for at der kommer fugt og skimmelsvamp i murværket. Sæt derfor god tid af til projektet.

Posted in: Maler Brøndby