Find flotte døre i lækre designs

11 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du bygge om derhjemme, eller er du i gang med at vælge tilbehør til et helt nybygget hus? Så bør du se dig godt for når du vælger døre. Dørene er en vigtig del af boligen. Og derfor er det essentielt at du vælger rigtigt fra starten.

Vælg matchende døre til din bolig

Når du skal ud og finde henholdsvis yderdøre og indvendige døre til din bolig bør du købe dem alle ad én omgang – og helst det samme sted. Så er du nemlig sikker på at dørene stilmæssigt og i farvetone passer til hverandre.

Du kan sagtens finde døre, som holder samme stil og design, selv om de kommer i forskellige modeller. Det betyder at du ikke skal være bange for at vælge en dobbelt dør med glas indfatning til adskillelse af dine stuer en suite, en fast fyldningsdør til badeværelset, og en lækker dobbelt altandør til at forbinde din altan med stuen eller soveværelset.

image

Al den stund at dørene er udført i de samme materialer og holder identisk stil og farve holdning vil du kunne bevare den røde tråd i din bolig indretning.

Find solide døre til facaden

Du bør gøre dig særligt umage når du udvælger de døre som skal vende ud mod verden – de såkaldte yderdøre. Til disse hører hoveddøren og køkkendøren samt døren til bryggerset og eventuelle altan eller terrasse døre.

Dine yderdøre skal kunne tåle en del tæsk i løbet af året, i form af regn og rusk, høje og lave temperaturer, sne og slud og selvfølgelig solens skarpe UV stråler som hurtigt kan udtørre ubeskyttet træværk. Derfor er det vigtigt at disse døre er udført i materialer som kan holde til lidt af hvert. Og det er samtidig en god idé at vælge indbrudssikre døre til facaden.

Find dine nye døre til boligen på Klarfonster.se

Flere nyheder