Hvad hvis et flyttefirma går fallit halvvejs i en flytning?

By:

Det kan måske forekomme som et langt ude-scenarie, men nogle gange kan selv de mest utrolige ting ske, som der ellers var små odds for, også selvom de er af den negative art.

Så forestile dig det følgende scenarie, at du har taget den kloge beslutning at lade et flyttefirma om at stå for din flytning, så du ikke selv skulle belaste din egen eller bekendtes krop, fordi du gerne ville spare penge.

Sådan nogle flyttefolk ved trods alt godt, hvordan man flytter bedst muligt, pakker det ned, stabler det i flyttevogne; og med din hjælp kan man let få det sat ind det nye sted.

Mange er jo bange for, at der ikke bliver passet godt nok på ens ting, fordi de skal tage sig af nogle varer, der ikke er deres egne, sådan nogle flyttefolk.

Men de skal jo leve af et godt omdømme og ry, så det er jo som at betragte som alle andre servicefag med videre.

Måske er der alligevel noget at gøre!

Nogle gange skal man dog hen at flytte over længere afstande, hvorfor man bliver nødt til at opmagasinere ens varer et sted, som enten kan være et sted, som flyttefirmaet tilbyder, eller man har lejet sig ind et sted, hvor ens gods kan være.

Hvis så det næsten utænkelige – men mulige – skulle ske, at flyttefirmaet skulle dreje nøglen om og lukke butikken, mens man er midt i ens flytning, og de bare ikke sagde noget om ens situation, fordi de regnede med, at de ville overleve, så er man måske lidt på spanden.

Men hvis ens flyttesager er hos et eksternt firma, så kan man jo bare hyre et nyt flyttefirma til at fortsætte derfra.

Står man i den situation, at ens varer nu er hos det lukkede firma, så må man trods alt kunne få det udleveret.

Posted in: flyttefirma