Hvordan sender jeg pakker med PostDanmark?

08 september 2021
Astrid Pedersen

PostDanmark eksisterer den dag i dag som PostNord – et fælles nordisk distributions selskab som er blandt de største agenter på markedet inden for Skandinavien.når du skal sende en pakke med PostDanmark foregår det således via PostNord.

Den helt store fordel ved PostNord er at du ikke længere er nødt til at stå i kø på posthuset for at sende eller afhente pakker. Du kan nemlig blot bruge en af de mange PostNord pakkeshops rundt omkring i landet, typisk i supermarkeder, på tankstationer og i kiosker.

Skal du sende en pakke med PostNord kan du nemt og hurtigt aflevere den til forsendelse hos et af disse indleveringssteder. Du skal blot sikre dig at pakken er forsynet med det rette pakkelabel.

Hvor kan jeg bestille et PostDanmark pakkelabel?

På købpakkelabel.dk kan du bestille og betale for din forsendelse med PostDanmark og dermed få dit PostDanmark pakkelabel til udprintning.

Du skal blot udfylde den formular som findes på siden, hvor du blandt andet skal angive pakkens mål og vægt samt adressen på forsendelsens modtager. Så vil pris beregneren præsentere dig for en række muligheder for forsendelse med PostDanmark.

Du skal dernæst vælge det produkt som passer dig bedst, hvorpå du får mulighed for at betale alle fragt omkostninger på forhånd. Du vil sluttelig modtage dit PostDanmark pakkelabel til udprintning. Og så er det blot at montere dit pakkelabel på pakken som herefter er klar til indlevering i den nærmeste PostNord pakkeshop.

På købpakkelabel.dk kan du samtidig finde alle PostNord indleveringssteder i nærheden af din bopæl eller din arbejdsplads. Du kan søge på kortet på siden og dermed få et visuelt overblik over de nærmeste PostNord pakkeshops, eller du kan indtaste dit postnummer og få alle indleveringssteder præsenteret på en liste.

Det har aldrig været nemmere at sende en pakke i Danmark. Klik ind og læs mere på købpakkelabel.dk

Flere Nyheder