Kreatin-kosttilskud er godt for din præstationsevne

By:

Vil du gerne præstere bedre, når du træner din krop og dine muskler? Så skal du overveje at se nærmere på kreatin. Dette kosttilskud er nemlig yderst effektivt, når du gerne vil være mere seriøs omkring din træning. Det gør det lettere for dig at øge din styrke, masse og eksplosivitet. Men hvor køber du kreatin af høj kvalitet?

5 gode grunde til at bruge kreatin  

Kreatin er et godt supplement til din kost, når du styrketræner eller dyrker sport på et højt niveau. Det har mange fordele, blandt andet:

1. Videnskabeligt bevist til at øge din fysiske ydeevne

2. Kan hjælpe dig til at øge din styrke

3. Er nemt at indtage hver dag i tabletform eller som pulver f.eks. sammen med juice

4. Det booster dit energisystem, så du kan udøve sport eller træne i længere tid 

5. Er en kilde til energi for dine muskler og resten af kroppen

Der er mange fordele ved at tage kreatin som kosttilskud, hvis du deltager i en høj-intensitets sportsgren eller styrketræning. Kroppen får selv på naturligvis kreatin, ved at man indtager kød. Men det er ikke nødvendigvis nok til at fylde depoterne og opretholde et højt energiniveau. 

Køb dit kvalitets kreation hos Only-approved

Only-approved er en webshop med mange forskellige kosttilskud, træningstøj og tilbehør. Til dig der dyrker sport eller styrketræner. I deres shop finder ud også et bredt sortiment af forskellige kreatin kosttilskud. 

Du kan både købe kreatin som pulver eller som tabletter. Der er varianter med 100% ren kreatin. Men også udgaver med kreatin, som er tilsat f.eks. b-vitamin. Du kan få produkter, der er fri for både gluten, laktose og gelatine og som ovenikøbet også er vegansk og low-carb. 

Køb dit kreatin kosttilskud hos Only-approved! Og bliv klar til din næste træning eller store kamp, hvor du kan præstere og yde mere i længere tid!

Posted in: kreatin