Lav et ekstra smart papkrus med logo på

By:

De klassiske papkrus med logo på er for mange menneskers vedkommende sådan nogle, hvor det er et klassisk papkrus, der er plastret et logo på fra et firma, som man så kan se på siden af det.

Skal man så blive virkelig “vovet”, så sætter man måske logoet lidt skævt på eller gør, så det “forlader” sin ramme, eller man vælger at bruge nogle pangfarver på resten af krusset.

Men man kan jo også udnytte de muligheder, der er ved et papkrus og et logo, selvom det ikke kan se ud af meget, for hvis man bare er lidt kreativ, så er der faktisk meget at gøre her.

Man skal se på, hvordan man kan vende og dreje konceptet, og lade krus og logo interagere med hinanden på sjove måder, der er med til at gøre, at man virkelig bliver husket som firma.

Udfold mulighederne med logo på papkrus

En meget praktisk måde er blandt andet at gøre logoet til sådan et, der gør det lettere at holde på krusset, fordi det måske er varmt med varme drikke i.

På den måde husker man, at logoet er her, hvor man sætte ens fingre for at holde ordentligt på krusset – så skal man så helst have et større logo.

Man kan også bruge et mere nubret logo, så man har et bedre greb på krusset.

Er man virkelig morsom, så kan man jo have den slags papkrus, hvor der er en lille hank på, og den hank kunne så være næsen fra en figur på et logo, som man bruger her.

Det vil nok koste lidt at sætte den slags i større produktion, men det er god marketing og er med til at gøre, at man som firma virkelig vil blive husket.

Hvordan ser du ellers, at du kan udnytte det med et papkrus med et logo på?