Microsoft Power BI kurser – når din Business Intelligence skal opgraderes

By:

Er din research eller Business Intelligence afdeling i proces med at implementere det utroligt effektive Business Intelligence værktøj Microsoft Power BI? Så har I sikkert brug for at opdatere samtlige medarbejderes viden om dette redskab, således, at de nemmere kan implementere det i deres daglige work flows, og få det optimale ud af de mange muligheder, Microsoft Power BI byder på. Dette kan for eksempel være oplagt at sende medarbejderne på et Grundlæggende power BI kursus hos 4D, hvor de kan lære at anvende de mest basale funktioner.

Kurser og seminarer fra 4D med kvalitets undervisere og høj standard i undervisningen

Siden sin oprettelse i 1991 har den danske kursus udbyder 4D været leveringsdygtig i mange forskellige typer kurser – til alle niveauer, og alle i højeste kvalitet. De dygtige undervisere hos 4D sætter en stor ære i at gøre kurserne indbydende og pædagogiske, og i at få alle med. Du kan således være sikker på, at alle dine medarbejdere vil kunne få en masse ud af et kursus fra 4D. 4D har altid haft fingeren på pulsen i forhold til erhvervslivets behov.

Derfor valgte kursusudbyderen i 2015 at sadle om, for herefter at have fuldt fokus på de digitale platforme, som anvendes rundt omkring i virksomhederne. Da Microsoft Office pakken er overvejende repræsenteret, tager mange af 4D’s kurser udgangspunkt i de applikationer, som hører hjemme i Office pakken, for eksempel Access, Excel, Word, Outlook og Power Point.

Kursusudbuddet fra 4D begrænser sig dog ikke til disse redskaber, men indbefatter også diverse værktøjer, som anvendes i forbindelse med databaser, for eksempel kommando sproget SQL, og diverse backoffice applikationer. Du vil altid kunne finde et eller flere kurser, som kan opgradere dine medarbejderes kendskab til de redskaber, de anvender i deres daglige arbejde, og dermed højne deres performance.

Læs mere om Microsoft Power BI kurser på 4D.dk