Oplev festligt og folkeligt fyrværkeri

By:

Skyd det nye år ind med batterier og raketter

Når året går på hæld, så er der bare nogle traditioner, der skal overholdes. En af de vigtigste er fyrværkeriet, som både er forrygende, festligt og desværre også lidt farligt. Skal det være virkelig flot og sikkert for dig og dine børn at fyre af, så er Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik den helt rigtige leverandør af nytårs fyrværkeri. Her finder du et stort udvalg af flotte batterier og raketter, så I sammen kan skyde det kommende år godt i gang.

Kun erfarne fyrværkere

Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik er din professionelle grossist af fyrværkeri af næsten enhver slags. Her bliver du både tilbudt det fyrværkeri, du selv kan brænde af, og det fyrværkerishow, hvor krudtet er så voldsomt, at det kræver professionelle folk at håndtere. Hos Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik er der ikke tale om amatører, der hælder noget tilfældigt krudt ned i et jernrør. Her arbejder kun erfarne fyrværkere, der ved nøjagtigt, hvad de har med at gøre. For nok er fyrværkeri virkelig flot at se på, men bliver det håndteret forkert kan det være dødsens farligt.

Fyrværkeri der bliver hængende i din erindring

Det var kineserne, der skød det første fyrværkeri af for mere end 2000 år siden. Siden er der blevet skudt meget krudt af herhjemme primært omkring nytåret. Denne flotte tradition gør Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik alt for at holde i live med virkelig gode kvalitetsprodukter. For bag dette firmanavn finder du en familiedrevet virksomhed, hvor de ansatte bare elsker dette fantastiske lysshow.

Derfor arbejdes der også året rundt på at levere det farverige og effektfulde fyrværkeri, der helt sikkert bliver hængende i din erindring langt ind i det nye år. På hjemmesiden kan du se det fine udvalg af fyrværkeri, som Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik sælger fra deres lager ved Roslev lige nord for Skive.

Posted in: fyrværkeri