Slip nemt omkring maden til gæsterne ved at bestille mad ud af huset

06 februar 2022
Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du snart holde et mindre middagsselskab for venner eller familie, er du måske lidt i tvivl om, hvad du skal gøre i forhold til maden. De forventer selvfølgelig, at de kan få noget lækker mad, men hvis du ikke lige har tiden eller lysten til at lave det, kan det være lidt svært med det. I det tilfælde kan det være en god ide, at du bestiller noget mad udefra. Dermed behøver du ikke at stresse over, hvad I skal spise, og du behøver ikke at slide i køkkenet for at have det færdigt. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad til et mindre selskab, er hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De har et stort udvalg af forskellige former for menuer og buffetter. Du kan derfor nemt finde den, der passer til dit selskab. Det er både i forhold til, hvilken form for mad I gerne vil have, og om det skal være en menu eller en buffet. 

mad ud af huset

Også menuer til mindre selskaber

Hvis du skal holde et mindre middagsselskab, hvor der for eksempel kommer fire eller fem personer, virker det måske mærkeligt, at du bestiller mad udefra. Men det kan du faktisk sagtens gøre. Hos Kokken og Jomfruen har de nemlig en menu, hvor I ikke behøver at være mere end fire personer for at kunne bestille den. Du kan altså sagtens slippe for madlavningen til det lille selskab også. Og det tager jo næsten lige så lang tid at lave mad til et lille selskab, som det gør til et lidt større, hvor der for eksempel er ti eller tolv personer. 

Får du masser af gæster, kan de dog også sagtens klare det hos Kokken og Jomfruen. De er vant til at levere mad til store fester som konfirmationer, bryllupper og barnedåbe. De kan derfor sagtens levere mange kuverter samlet. 

Flere nyheder