Spar tid ved at få en maler til at male din bolig

By:

Mange danskere har selv prøvet at male. Enten har de selv prøvet at male deres egen bolig. Ved til eller fra flytning eller også har de sagt ja til at hjælpe en god ven eller et familiemedlem. Derfor ved de fleste også hvad det kræver at male en bolig. At male selv betyder enten en til flere uger fri fra arbejdet alt efter hvor stor boligen er eller en lang periode, hvor i bor i rod og aftener og weekender går med at male. Du kan f.eks. få et malerfirma i Kastrup til at male din bolig.

Samtidig vil i være smurt ind i maling og uanset hvor god i er til at dække af, så ænder det med at der er maling på gulvet og mange andre uhensigtmæssige steder. Personligt ender jeg altid med at have maling i håret.

Hvordan finder du den rigtige maler

Enhver der har prøvet at hyre en håndværker, ved at det sjældent er så nemt som det lyder. Derfor bør du sætte god tid af til at finde den rigtige. Det gælder også når du skal finde den rigtige maler. Ved at bruge tid på at finde den rigtige spare du dig for en masse frustration og måske også penge.

Start med at kontakte mindst 3 forskellige malere. Få dem til at komme med et skriftligt tilbud. Du skal være opmærksom på at det billigste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Der kan være forskel på kvaliteten af malingen, men også på den råd og vejledning du får af maleren. Men ved at få mindst 3 tilbud sikre du dig imod, at du ved et uheld har ringet til den dyreste og du har en god ide om hvad prisniveauet er på opgaven. Husk også at få et par referencer fra tidligere kunder og hør hvad de har af erfaring.

Posted in: maler