Til fordel for forretningen at komme på Project-kurser

By:

Som din forretning vokser, og I bliver flere og flere medarbejdere, så forsøger I også at holde styr på, hvilke opgaver der skal nås i løbet af en dag – både dem, der er til fordel for kunderne og som genererer dagligt salg, men også dem, der bliver lavet hen ad vejen for, at virksomheden kan vokse.

Men hvordan holder I bedst muligt styr på dette?

Selv hvis man er få mennesker eller bare en enmandvirksomhed, kan der være mange aspekter at holde øje med omkring alt fra moms, skat, fakturering, kundehåndtering og meget mere.

Faktisk kan man vove den påstand, at jo færre mennesker, man er i et firma, desto flere tjanser skal færre skuldre påtage sig.

Men omvendt: Hvis man er mange mennesker ansat, så kan det være svært at holde det store overblik og, som man så famøst siger, vide, hvad den første hånd laver, mens den anden har travlt – og passer det sammen?

Løsningen er for nogle at skrive det fysisk ind i en kalender, nogle steder laver man en opslagstavle og skriver det på, andre vælger igen at sende utallige mails rundt, som man alligevel mister overblikket over.

Ved du hvad, den rette løsning er vitterligt at få implementeret et godt projektstyringsprogram, og et af de bedste af slagsen er faktisk Microsoft Project, der ofte medfølger i Office-Pakken, og Microsoft er som bekendt kendt for brugervenlige programmer.
Og så kan mange andre mennesker nemt få fat i dem, så der er stor sandsynlighed for, at mange andre også bruger det.

Men hvad gør man så, hvis man ikke kender til Project?

Man sender da sig selv, medarbejdere og andre relevante på Project kurser, og det skal man bestemt gøre via 4D.dk, der er nogle af de bedste på markedet – hvis ikke de bedste – til at tilbyde IT-kurser og lignende og give en viden, som sætter sig.

Posted in: project kurser