Tre råd til dig, der er kørt fast i renoveringen

26 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det kan være en lang, hård, kedelig og nedslidende proces at renovere hus. Men det kan selvfølgelig også være en fantastisk, dejlig og livsbekræftende oplevelse, fordi du er i gang med at bygge dit drømmehjem. Det er denne følelse, som vi skal sikre os, at du har, for det er denne følelse, som dig og din renovering fortjener. Vi vil derfor forsøge at fastholde – eller give dig denne følelse tilbage igen – ved at komme med vores bedste råd og idéer til, hvad du kan fokusere på, når du renoverer hus. 

 

 

1. Brug tid på at vælge døre 

Det er ofte en post, som mange glemmer i renoveringsprocessen og det er ofte en post, som folk ikke tillægger mange tanker. Det mener vi, er en skam, da dørene har en helt unik egenskab og kan tilføre huset lige præcis den stemning, som du ønsker. Når du skal vælge indvendige døre, er det derfor vigtigt at tænke på hvilken stemning og stil du ønsker, så dørene kan udløse disse ønsker. Der er et væld af muligheder, når du skal vælge indvendige døre og vi er sikre på, at du kan finde nogle, som passer perfekt til dit drømmehus. 

 

2. Brug tid på at vælge farver 

Der er mange, der er farveforskrækkede og ikke tør inddrage farver i renoveringen. Det er en skam, for farver skaber stemning og du kan gøre så meget med farver. Det er de seneste år blevet populært at male én væg i en anden farve end de resterende hvide og det skaber altså et unikt og smukt look. Hvis du ikke føler for at male en væg og i stedet foretrækker de klassiske, hvide vægge så er det også helt okay. Du kan nemlig få farver ind i huset på andre måder end maling, f.eks. gennem farvede møbler og interiør. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde at få farver ind i dit hjem. 

Flere Nyheder